sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Syys- ja talvimuoti 2014
Heipsansaa! Syksy taas tekee tuloaan (iloveit), joten on aika kurkistaa syksyn ja talven trendeihin. Kävin taas kuikistelemassa Kajaanin kauppojen tarjontaa, (sekä ehkä hieman nettikaupoissakin tuli pyörittyä.. ) ja tein pienen ja ytimekkään koosteen, mitkä ovat tämän kauden varmoja hittejä. Harmikseni taas vaan jouduin toteamaan, että suurin osa ei taaskaan minuun kolahda. Olen hieman nirso. :3 Muutamia minua ilahduttavia juttuja kuitenkin löytyi myös!

Eli siis; Syksyn ja talven 2014 trendit!

Lyhyet yläosat
Eli viime sesongilta jäi sitten tämä napapaita. Ihan yllätyksekseni joudun myöntämään, että tästä tulikin sitten hitti. Syksylle napapaita kuitenkin vähän uusitui, ja sitä näkykyy nyt raskaampina materiaaleina, kuten paksuina neuloksina. Onhan tämä ihan hauska idea, vaan ei tällä vatsalla :C!
Neliömäisyys/ oversized
Asukokonaisuudet ovat tämän sesongin ajan isoja ja väljiä, puhutaan ylisuurista vaatteista. Tällä lookilla haetaan mukavamman tuntoista lookkia, että muodin ei tarvitsekkaan olla tiukkaa ja hankalaa. Tästäkin lookista löytyvät omat vivahteensa, osa on selkeästi vain suurilla leikkauksilla, osissa on haettu neliömäisempää ilmettä.Kissanaiset!
Leopardikuosi nostaa taas päätään, ja ehkä suuremmalla voluumilla kuin koskaan ennen! Kiitos nam. <3
Suuret ja vivahteikkaat kuosit

Printtejä nähdään nyt hyvin paljon, hyvin erilaisia erilaisissa paikoissa. Kuosit ovat todella eläviä, ja osa hiukan satumaisiakin. Printtityttönä tykkään!Denim
Tämä näkyi jo ihan selkeästi jo alkusyksystä! Denimiä tullaan näkemään talvella ulkokerrastoissakin.


Isot hartiahuivit/kaavut (ponchot)
Näitä nyt on ruvennut ilmestymään ihan hirmuisen paljon! Elikkä suuret huivat tai kaavut ovat nyt ehdottomasti in.

Flaneli
Tämä näkyy selkeästi sekä miesten että naisten muodissa. Flanelia on nyt saatu muissakin väreissä, kuin punaisen ja vihreän sekoituksena ;)!

Siinä suurimmat trendit. Mitä tulee materiaaleihin, niitä on nyt paljon ja erilaisia. Nahka on in detailijen muodossa, kun taas raskaammat kuten tweed ja neulokset näkyvät suurina voluumeina. Väreissä nähdään perintaisiä murrettuja syksyn värejä. Erikoisen paljon törmäsin väreinä luonnonvalkoiseen, eri harmaan sävyihin, metsänvihreään ja viininpunaiseen.

Totesin tätä juttua tehdessäni, että kas, minun rahani taitavatkin säästyä tänä syksynä! :'D

Loppuun vielä mainittakoon, että tiedän olleeni hieman laiska bloggaaja ;) En vain saa aikaiseksi laitettua tänne jokapäivä päivänasua, tai muita kuulumisia. Enemmän tyylini on ollut kirjoittaa silloin kun minulla on oikeasti asiaa ja aihetta. :) Mutta, jos olet kiinnostunut minun asuvalinnoistani, tai muuten vaun touhuiluistani, minua voi seurata Instagrammissa titiuuka nimimerkin alta. :)

Edit; kaikki kuvathan ovat sitten H&M:n! 

Kiitos ja kumarrus! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti