torstai 16. helmikuuta 2012

Pesukarhun elämää! :)

Tänään asiasta poiketen! :)

Ihan minun näköinen! hih! :>
Ystävänpäivä, kuten muutkin pienet ja suuret kaupalliset juhlat, ovat ihania! Kauppojen ikkunat pursuavat kaikkiea himottavaa ja suloista ja kivaa ja joo!! Se saa hymyn kasvoille :) Minulla on joku pieni hassu tapa ostaa itselleni jotain tälläisinä päivinä. :) Ei mitään turhaa, vaan jotain kivaa mikä piristää kyseistä päivää. Niikuin ystävänpäivänäkin hymyn kasvoille voi tuoda vaikka vaaleanpunainen sievä huivi, tai kaunis sydänrintakoru.
Muutama joulu takaperin tein itselleni pienen tonttulakin, joka toimi enemmän hiuskoristeena kuin itse lakkina, ja kaikilla oli hauskaa! :D


ystävänpäivä kynnet!
Aina on hyvä syy pukeuta kivasti!  Muista siis myös välillä muistaa itseäsi!

Teema bileet/juhlat ovat myös loistava tilaisuus hullutella hieman vaatetuksen kanssa, eikä niin panikoida onko se nyt muodikasta vai ei :) Eli kun tulee tilaisuus pukeutua esim. ysäri teemaan, tehkää se! Älkää miettikö onko se hölmöä vai ei, minusta enemmän hölmöä on jättää pukeutumatta!

"Älä ota sitä vakavasti!" :)
-Olvi. :)Muutamia kuvia pesukarhujen (ystävien) kanssa viettämästä illasta viikonloppuna. :) Teemana Espanja, joten teimme hulluna ruokaa, ja napa naukui! :) (Teemapukeutuminen ei kyllä ollut pakollista..hehheh..:D)


Valkosipuli katkikset ja vähän tintoa. Nam.

NAM!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti