perjantai 28. maaliskuuta 2014

Elämäni Juhlat Kajaani 2014!

Heissan! ihan pikainen päivitys tähän väliin,nimittäin huomenna tapahtuu jotain suurta! ;)

Nimittäin Elämäni Juhlat - tapahtuma!
Kyseessä siis tapahtuma, missä on paljon eri alojen yrityksiä, jotka voivat auttaa sinua sinun juhliesi valmisteluissa. Ihan vaatetuksesta valokuvaukseen, kukkiin, kasvohoitoihin hiuksiin yms. Eli jos suunnittelet julia itsellesi, tuttavallesi, kenelle vain, niin huomenna kannattaa poiketa Kauppapaikka 18:sta! Tapahtuma on klo 12-16, mutta joitain yrityksiä paikalla myös sitä ennen!

Ja vaikka juhlat eivät olisikaan ajankohtaiset, tulisin silti, ainakin itse, katsomaan huikeaa muotinäytöstä! Koska kyseisessä näytöksessähän näytetään toki myös mitä tulee tänä keväänä/kesänä muotiin, ja mitä kajaanista löytyy. Ihanaa kun tämmöistä järjestetään! <3
Minähän myös olen paikanpäällä, näytösten aikana takahuoneessa gozzillana (olen pukijana, ja hermoni ovat kovin,kovin huonot), ja näytösten välissä edustamassa Kajaanin Dressmannia! Saa siis tulla nykimään hihasta, aina kun minuun törmää. :)

Jos saan jostain jonkun valokuvaamaan näytöstä, ja jos itse kerkeän paikanpäällä kuvata/haastatella/yms. Teen päivityksen myös jälkikäteen tapahtumasta. :)

Nyt oman vaatetuksen suunnitteluun, koska tunnetustihhan mulla ei oo mitään päällepantavaa (vasta kävin shoppailemassa, että jospa sitä jotain tuolta arsenaalista löytäisi.... O.O')
Adios! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti