maanantai 10. maaliskuuta 2014

Kevätmuoti 2014**

Heipsansaa! Pitkästä aikaa! Pyydän syvästi anteeksi, että koneen äärelle en ole kyennyt, ja tekstiä ei ole tullut pitkään aikaan. Yksi iso syy oli ehdottomasti kirjoitusmotivaation kummallinen katoaminen. Syysmuoti teksti oli jo liki valmis, mutta en halunnut julkaista sitä, koska vihasin syysmuotia yli kaiken. Teksti siis kuulosti viisivuotiaan pikku tytön kiukutelulta.. :D Joten ajattelin, että sellaista tekstiä en halua julkaista, että kirjoitan kun tuntuu paremmalta. Ja se hetki on siis nyt!

Luckily, kevät muoti on ihan superhyper kivaa, joten mielelläni siitä nyt kirjoitan!

Muistutan taas, että tämä on minun näkemykseni kevät muodista, muilla bloggaajilla voi olla eriäviä mielipiteitä. :) Näitä asioita minä olen poiminut kaupoista ja lehdistä. Taas innolla kyllä seuraan miten osa näistä kohdista toteutuu näillä meidän leveyspiireillä.

Kaikki naisten vaatekuvat H&M, miesten vaatekuvat Dressmann


Ladies!

D niinkuin Denim!

Tämän kevään varmaan näkyvin ja must have on jonkinmoinen Denim- asu. Denimiä on nyt kaikkialla, takeissa, paidoissa, haalareina, housuina, hameina.. you name it. On tummaa ja on vaaleaa. Iso trendi on myös ihan koko Denim asu, eli esim. tummempi farkkutakki vaaleampien farkkujen kanssa.
Ohoi sailor!

Toinen päätyyli tälle keväälle on ehdottomasti merimies- look. Eli vaakaraitaa, kirkkaita ja puhtaita värejä, valkoista ja sinistä yhdistettynä esim .punaisen huiviin. Tähän lookkiin kuuluu tietynlainen sivistyneisyys, mikä tarkoittaa asusteissa esim. helmiä.
Kevään värit

Korallin on tämän kevään highlight väri. Eli paidassa, huiveissa, koruissa yms. Pastellit tulevat, tottakai, siinä sivussa. Ja pastellit ovat taatusti tämän kevään varmavalinta. Jos pastellit eivätkä kirkkaat värit ole sinun juttusi, niin no worries, mustavalkoisuus on edeleen in. Kaikki heimokuosiset paidat ja housut myös lukeutuvat tähän.

Neliömäisyys yläosissa.

Valitettavasti. Tämä oli yksi pääsyy miksi vihasin syysmuotia, ja valitettavasti tämä laatikkoleikkaus paidoissa jatkuu. Mukaan tulee nyt myös takit, jotka ovat niinsanotusti "tee time"- mittaisia, eli hyvin lyhyitä ja neliönmallisia. Valitettavasti tämä look pukee mielestäni oikeasti todella harvoja ihmisiä, ja tee time-look tulee tehdä oikein.Napapaidat!
Hello 90's! Eli siis napapaidat, vähän nykyaikaan enemmän tuunattuna. Näissä nähdään paljon erilaisia leikkauksia, ja keväällä keskivartalo tulee olemaan pääosassa. ( Eriasia taas miten tämä toteutuu Kainuu-mittapuulla, voi olla aika Onnela rajoitteista touhua..)Gents

Army
Paljon vihreää, paljon camo kuosia ja armeija tyyppisiä detaileja, esim olkapoletit.

Camo jacketWashed high neck sweater

Ohoi Sailor!

Minusta on jotenkin tosi suloista kun miestenmuoti komppaa naistenmuotia. <3 Eli miehillä tämä näkyy klassisena laivastohenkisenä lookkina, puuvillahousua, raitaneuletta laadukkaina materiaaleina. Eli hieman enemmän ehkä "yläluokan" look. Joka on toki helposti toteutettavissa ;)
Sailor sweaterBoat sweater


Chinot

Oi kyllä! Ihanat chinot, jotka ovat ihan supervärikkäitä ja hyvin istuvia! Namnam!

Slim fit chinos greenSlim fit chinos redSlim fit chinos oliveSlim fit chinos lt. khaki

Kuosit 

Miehille on tällähetkellä aika paljon kuosivahitoehtoja, osa tulee suoraan vanhemmilta aikakausilta, ja osa onkin jo tuttuja viime kesiltä. Esim. kaikken tottakai rakastamaa hawaii- paitaa. Nyt on myös hieman erikoisempiakin printtejä kuin perinteinen skottiruutu, esim, vaakaraitaa, kauluksien sisällä olevia detaileja, tähtiä, you name it!
Cotton checkTrend horizontal

Värit

Tänä kesänä miehet saavat pukeutua ihan kunnon väreihin! Ei enää perus sinistä tai harmaata, vaan oikeastaan ihan mitä vain maan ja taivaan väliltä, kunhan se on kirkas ja raikas väri! .. Taas sitten tässä saadaan pohtia, kuinka moni kainuulainen mies oikeasti laittaa päälleen kirkkaan vihreän neuleen ja punaiset chinokset.. nooh, toivo elää ;)!

Pima cottonPima cottonPima cottonSailor sweater


Teimpä vielä tämmöisen umpisaamelaisen,
että kaikki hoksaa mitä ajan takaa :)

Ja näin! Tässä tämä nyt pääpiirteiltään on. :) Olipa muuten ihan super kiva kirjoittaa, ja toivottavasti se välittyy tekstistä teillekkin!  Ihanaa kevään jatkoa kaikille! muah! **

Muutamia fiilistely kuvia on vielä ihan pakko laittaa ^__^

Hullu kissnainen-look ja Dexter. :#

Hei. Minä olen Loki. En näytä kamalta riiviöltä, mutta sisimmissäni olen itse Lusifer. T; unettomat yöt ja raadellut jalat
  Ja koska uudesta kämpästä en ole kerennyt kuvia laittaa, niin tässä muutama

Keittiötä

tityy.
Olohuone ja Loki.


Viimeisin look *.*
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti