tiistai 27. elokuuta 2013

Esittelyssä Chicret!

Hei taas, ja anteeksi, kun en koneen ääreen ole kerennyt. Aivan mielettömän hullu kesä takana, paljon töitä, ja muutto vielä edessä, mutta nyt päätin, että tänään, vaikka pakolla, minä saan kirjoitettua! Piste!

Pahoittelen myös Chicreti:n Heidille kamalan pitkää viivettä tekstin suhteen, lupasin sen samana viikonloppuna, ja noh, kuukausi myöhemmin pääsen koneen ääreen. Pahoittelen!

Mutta aivan! Esittelyssä siis Kajaaniin ovensa avannut Chicret! Minähän olin aivan innoissani, kun näin Sillä Chicille "jatko-liikkeen", mutta olin vielä enemmän innoissani, kun menin ensimmäisen kerran liikkeeseen sisälle;
Kajaanin ensimmäinen oikea merkkivaateliike! Nyt voin kutsua Kajaania taas kaupungiksi! Halleluja! Silmät kiiluen totesin, että tästä pitää blogiin kirjoittaa. Joten, sain sovittua ajan yrittäjän kanssa, ja myöhemmin pääsin haastattelemaan häntä!Tässä siis pieni esittely yrityksestä nimeltä Chicret!

Yrittäjänä toimii Heidi Putaansuu. Olin aivan innoissani päästessäni haastattelemaan häntä, olenhan jo useaan otteeseen hehkuttanut Sillä Chiciä, ja halusin kovasti tietää, miksi juuri merkkivaatteita, mikä on motivaatio ja halu tämän takana. Sain kuulla, että Heidi on aina halunnut siirtyä myös päällysvaatteiden puolelle, ja aika tuntui nyt olevan oikea. Varsinkin kun Kajaanissa ei ole oikein samanlaista tarjontaa. Kaikelta hypetykseltäni, sain muutaman kysymyksen kysytyä itse liikkeestäkin:


Missä?
-Kajaanissa Kauppakatu 13. Eli siis kajaanilaisille tutummin lähes Inter Sporttia vastapäätä. ;)
Mikä?
-Jotain erikoista laatu ja muotitietoisellle naiselle.

Kenelle?
- Kaikki ovat tervetulleita.

Mitä Chicret tarjoaa?
- Farkkuja !, kenkiä, vaatteita, koruja, laukkuja, asusteita.. (Eli kaikkea joka saa minun nupin sekaisin, nam! <3)

Merkit?

Gustav
GUSTAV on tanskalaisen suunnittelijan Tina Gustavssonin käsialaa. GUSTAV:in mallistot ovat hyvin naisellisia, sivistyneitä, ja erikoisen yksityiskohtaisia. Materiaalit ovat laadukkaita, kuten silkkiä, pellavaa sekä rayon:ia. 
It's All About Eve
It's All about Eve kuvaa itseään, tai "Eveä" itsevarmaksi, totuudenmukaiseksi, seksikkääksi, sensuaaliksi, romanttiseksi, humoristiseksi, leikkisäksi, rennoksi, elegantiksi, helpoksi ja trendikkääksi. Paljon asioita, minusta yksin kertaisesti awesome! Takana toimii Scandinaavinen suunnittelu tiimi, jossa on mukana suomalaisia, tanskalaisia ja ruotsalaisia. brändi haluaa tuoda jokaisen naisen elämään hieman luksusta.
Mos Mosh
Mos Mossh on farkkujen suunnittelun aatelia. Erittäin yksityiskohtaisia housuja upeine detalineen, ja brändi lupaa, että farkut tehdään aina oikein ja istuviksi.. Sounds good to me!Liu-Jo:n "tehtävä" on korostaa naisellisuutta häikäisevillä, elegantailla vaatteilla. Liu-Jo tarjoaa laatuvaatteita, sekä asusteita jokaiseen päivään.

Guess on vaatetusmerkki, joka on tunnettu vaatteiden ohella myös laukuistaan sekä koruistaan. Guess on myös erittäin tunnettu farkuistaan.Koot/mallit?
- Merkkien mukaan. Haarukka yleensä 32-48. Valmistajat päättävät tuleeko jostainh mallista tiettyä kokoa vai ei.

Miksi juuri merkkivaateliike?
- Kajaaniin tarvitaan erilaista tarjontaa ja sähäkkyyttä.

Kuinka usein  mallistot vaihtuvat?
- Merkistä riippuen, jokaisessa on kuitenkin pää- ja välimallistot.

Toiveissa olisi myös löytää yhtenäinen liiketila, jolloin Chicret! ja Sillä Chic! voisivat yhdistyä. Kuulostaa aivan ihanalta, mutta mahdottomalta lähteä tyhjin käsin pois! ;)

Käykää, ihmiset siellä. Aivan upea liike, ja kerrankin, on mahdollista, että sinulla on jotain erilaista päälläsi, kuin muilla. Vaatemäärät ovat aika pieniä, eikä niinkuin yleensä, tukkuna, joten sinulla on mahdollisuus erottua.

Haluan myös painottaa laatua. Kyllä, vaatteilla on hintaa enemmän kuin muissa Kajaanin liikkeissä, mutta vaatteet ovat oikeasti laadukkaampia, pitkäikäisempiä, ja noh, paremmäan näköisiä. Jos oikeasti siis haluat panostaa vaatteisiin, osta vähemmän, mieti mitä yhdistät, ja osta laatua. Asiakaspalvelu on myös täysin omaa luokkaansa! :) Tätä minä olenkin ihmetellyt jo tovin aikaa, koska naisille ei ole kunnon asiakaspalvelupainotteista liikettä Kajaanissa, mutta nytpä on! Ja kaksinkerroin! Eli jos arvostat myös hyvää asiakaspalvelua, joka ottaa sinut huomioon, tämä on paikkasi.

Kiitän, pahoittelen, ja kumarran.

Ps. Kajaanin syysmuoti käyty tsekkaa, ja teksi työn alla. Ja voin luvata, nyt ei kestä näin kauaa. 

Tsau!
.
1 kommentti:

  1. Kiitos Tiia kirjoituksesta. Sain valistusta tänne Oulun perinkään, tätä on hyvä mainostaa (blogia ja putiikkia) Ja siinä olit kyllä oikeassa, SilläChic:ssä palvelu on todella hyvä :). - Anne

    VastaaPoista