tiistai 6. maaliskuuta 2012

Pakollinen uudet hiukset bloggaus! ;)

Jihaa! Pääsin siis hiusmalliksi, ja olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen! :) Malli on siis lyhyt polkkatukka, joka on leikattu kulhomuotoon (ei kyllä ihan ekaksi tulisi mieleen leikata tälläisiä hiuksia.. heh). Ja vähän jänskätti että miltä se minun päässä näyttää, kun kaikille joilla olen nähnyt niin on ollut vähän eh.. mielenkiintoinen. :D
Mutta omassa päässä tykkään kyllä ja värit ovat nam! <3
Esittelenpä tässä samalla siis kesän 2012 hiustrendit by schwarzkopf essential looks el flux collction.

Sports Junkies
Minun mallini kuuluu tähän. Look on siis hyvin sporttinen, eli helppo laittaa ja hoitaa, menossa aina mukana. Innoittajana olleet olympialaiset. Värillä ei ole väliä, eikä mallikaan ole aina polkka.

SPORTS JUNKIES

Dark Angels
Todella naisellinen, kiiltävä malli. Monesti aika pitkä hiukset ja naisellisuutta ylistävä. On niin kikkaraa kuin suoraakin, eikä varsinaisesti nimensä mukaan sisällä vain mustia malleja. Aika klassisia malleja.

DARK ANGELS


Cool Hunters
Massaa vastaan oleva tyyli, eli hyvin erikoisia ja omaa persoonaa kuvastavia malleja. Mallit ovat hyvin tehtyjä ja mielenkiintoisia.
COOL HUNTERSHip Opulant
Vastakkainen Cool Huntersille. Mallit ovat kyllä erikoisia, mutta monikäyttöisiä ja helppoja. Sopivat tilanteeseen kuin tilaneeseen.Malliston esittelyvideo: http://www.youtube.com/watch?v=I0DSicCGtnA

Oli niin kauheaa että saatiin
vielä tuotapaketteja ;)


Suosittelen siis hiusmallina käyntiä, vaikka siellä ei saakkaan valita mitä haluaa. Tilaisuuden pitäjät ovat kuitenkin ammattilaisia ja tietävät mikä sinulle käy ja mikä ei. Ja radikaali muutoskaan ei ole pahasta aina välillä ;) Päivä meneekin oikein mukavasti, kunhan kestää voimakkaita hajuja. Ja muistakaa! Hiukset ovat kasvava luonnonvara! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti