maanantai 9. heinäkuuta 2012

Terassikelit!

Hei taas! Onpas ollut kauhean pitkä väli etten ole kirjoitellut. :) Viettelin kesälomaa niin eihän sitä malta kirjoittaa ;) nyt kuitenkin paluu arkeen!

Ajattelin kirjoitella vähän terassi-pukeutumisesta. Ihan yleisiä pukeutumistyylejä esittelen, jos joku saisi vaikka kivoja ideoita itselleen. :) Ainakin täälläpäin, kunnon terassikelit ovat vasta alkamassa, joten en koe olevani kauhean myöhässä. ;) Ajattelin tehdä muutaman esimerkki lookin tietyn tyylisille ihmisille, eihän terassille ole mitään tiettyä kaavaa pukeutua. Esittelyssä on siis rockchic, romanttinen, citynainen, ja boheemineito. Loin myös muutaman lookin vanhempaa sukupolvea varten. :)

Malleihin sain hauskan idean, koska kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. :D Mallit olen siis tehnyt netistä löytyvillä "doll maker":eillä. Ne ovat ihan hauska idea muutenkin, jos on ongelmia hahmottaa mitä kaupasta etsii tai mitä haluaa pukea, ne ovat loistava apuväline. (Toisin nuket ovat langanlaihoja 16v tyttöjä....) :D Mutten kuitenkin, huh, tunsimpa itseni jälleen nuoreksi leikkiessäni nuilla. :) hihihih.

Rockchic!
Tein tähän 3 erilaista lookkia, mitkä minun mielestäni sisäistävät rokkitytön kesälookin aika hyvin. Kaikki tyylit ovat hitusen erilaisia, koska eihän kaikki rokkitytöt näytä samalta. On siis tyttömäisempää (1) ja poikamaisempaa (2). Joukkoon laitoin myös yhden vähän hillitymmän rokkitytön (3). Tärkeää on muistaa että rockchic ei ole siis välttämättä hevipaitoihin pukeutuva rasvaletti, vaan rockchic on tyylikäs tummien värien käyttäjä, nahkatakkeineen ja niitteineen.
(1)                                                              (2)                                                          (3)


Romanttinen
Tämä on nyt tässä kategoriassa jotenkin must-have. Koska yllätysyllätys, romanttiset printit ja suuntaukset ovat taas muodissa, ja eihän siinä mitään vikaa ole, hyvältähän se näyttää :) pitää kuitenkin muistaa että vaikka pitäisi kukkapriteistä ja röyhelöistä hirmuisesti ,niitä ei tule käyttää liikaa. Tähän tein 2 erilaista lookkia. toinen on taas vähän asenteellisempi romanttinen (1), ja toinen tyttömäisempi (2).

(1)                                                                                  (2)                                                                              Boheemineito
Tämän tyypin ajattelin jotenkin rentona, luonnonläheisenä maailmanmatkaajana, jolle mukavuus on ulkonäköä tärkeämpää, mikä on minustakin hyvä pointti, ei ole kiva olla missään jos on hankala olla. Tähän minulle oli hiukan vaikeuksia keksiä lookkeja, vaikka pääni sisällä tiesin mitä etsin. Tähän sain siis koottua 2 lookkia. Kummantkin ovat aika tyttömäisiä, Toinen on vähän värikkäämpi ja räväkämpi (1), toinen taas hillitympi ja maanläheisempi (2).


(1)                             (2)

Citynainen
Citynaisiksi minä miellän naiset, jotka pukeutuvat erityisen tyyllikkäästi ja naisellisesti säällä kuin säällä. Jotenkin aina he tietävät uusimmat trendit ensin ja osaavat käyttää niitä oikealla tavalla. He ovat myös hyvin rohkeita pukeutujia. Nostan heille hattua. Tässä kategoriassa olisi miljoonia mahdollisuuksi terassivaatteille, mutta kokosin kuitenkin vain 2. :) Kummatkin ovat siis naisellisia, toinen on kuitenkin rennonmpi ja ei ehkä niin dramaattinen (1) toinen on taas kunnon trendikäs Beyonce hiuksista kenkiin (2)

(1)                                                                                (2)


Vanhempi terassille lähtijä.
En nyt aio pistää tähän mitään ikärajaa, koska sellaista ei olekkaan. Jokainen saa pukeutua omien mieltymystensä mukaan, ja jokainen aiemmista lookeista on myös sovellettavissa vanhemmillekkin ihmisille. :) Tähän kuitenkin ajattelin ottaa sellaisia miten voi pukeutua myös tyylikkäästi mutta juhlavasti. :)
(1)                                                                 (2)1. Tämä malli sopii hyvin myös jos on kurveja keskivartalolla. Alla siis voi olla toppi tai t-paita. Päällä kuitenkin laskeutuva pitkähihainen paita. Tähän sopii niin hame, shortsit kuin farkutkin. Pikkulaukku on myös näppärä. :)
2. Tästä minulla ei ole hirmuisesti sanottavaa, se on erittäin tyylikäs vaihtoehto, joka sopii vanhemalle naiselle kuin nappi silmään. :)


Muutama kultainen sääntö on kuitenkin kerrottava.
Naiset: Ette ole yhtään tyylikkäämpiä suhteutettuna siihen miten vähän vaatetta teillä on päällä!!! Vaikka olisi kuinka sinkku, en usko että kukaan nainen haluaa viedä kotiinsa miestä joka on valinnut naisen paljaan pinnan perusteella. Pukekaa siis vaatteita päälle. Alastomuus on not cool. sama koskee myös baaripukeutumista. Mikään ei ole minusta itsellekkään epämukavempaa kuin laskea hametta kokoajan, ja siitä huolimatta kankut vilkkuu.

Toinen hyvä sääntö on muistaa että sää vaihtelee. Muista ottaa myös joku lämpimämpi takki, neule tai pitkähihainen. Iltakin saattaa venyä pitkäksi, että halua paleltua kuoliaaksi. :)

Laukkua kannataa myös miettiä. Liian iso laukku voi olla vain haitolla, mutta jos sitä osaa kantaa hyvin, ei ole mitään huolta. :)

Kiitos ja adios, hauskoja illanviettoja ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti