keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Fabulous autunm fashion! ;)


HD wallpapers free - autumn desktop backgroundUuu! Tästä minä tykkään! Tämä ei ole minulle niinkuin kevään muoti, mihin olen vähän kyllästynyt aikaajoin, vaan syksyssä on aina se oma kutinansa. Ja jos näin mietitään, niin silloin kaupoissa on isoimmat valikoimat vaatteita; Löytyy takkia, toppia, mekkoa, hametta ja neuletta! Eli jos jonkun puute on niin nyt kannattaa suunnata kauppaan. ;) ...Ehkä olen itsekkin jotain ostanut. köhh... :)  (Ja kyllä, tietoisesti olen "vähän" myöhässä tämän tekstin kanssa, kohta pitää ruveta jo kirjoittelemaan talven muodista, mutta työ on vähän hidastanut tätä minun kirjoittamistani, pahoittelen. :)

Esimerkkiä jalokiviväreistä.
Kukka legginsit ja suurehko
neule. (H&M)
Erityisesti pidän nyt Seppälän ja H&M:n syysmallistoista.Väreissä ovat nyt in, tottakai, murretut ja syvät värit. Viininpunainen, ruskeat, oranssit.. mutta joukosta löytyy myös niinsanotusti jalokivivärejä, eli vähän hohtavia ja kirkkaampia värejä, jotka ovat aivan u.s.k.o.m.a.t.t.o.m.i.a.! Väriskaala on tänä syksynä myös hitusen aikaisempia syksyjä laajempi; värikkyys ja räikeät värit ovat vieläkin in. Joten älä siis tyydy aina siihen mustaan ja ruskeaan, koska nyt  on varaa valita!

Materiaaleja löytyy myös jokalähtöön, on samettia, pitsiä ja nahkaa, tekona ja aitona. Sammarit ovat taas in ja muutenkin tämä syksy huokuu menneisyydestä tuttuja juttuja.. (mm.70-luku on kova sana). Läpikuultavat materiaalit jäävät syksyyn kesän mallistoista, ja niitä voi käyttää pelkästään tai esim. neuleiden kanssa. Kiiltoa löytyy myös PALJON. Mitä pitemmälle syksyä mennään, sitä enemmän kiiltoa tulee. Mm. satiinilla.

Hurrjat housut! (H&M)
Printeissäkin löytyy niin pilkkua kuin palloa, graafisiakuvioita, joista osa saattaa olla aika villejä ja värikkäitä. Ja kuten aina leopardi-printti, käärmeennahka näkyvät laukuissa, kengissä ja huiveissa. Hauskaa minusta kuitenkin on se, että kukkakuosi ulottuu nyt myös syksylle asti. Ruutu tai tartar ovat myös in tuttujen muiden kuosien  kanssa. Tämän syksyn juttuna on nyt yhdistellä erilaisia printtejä yhteen. Yhdistelmät voivat olla myös aika hurjija, mutta yhdistelyn kanssa tulee olla verovainen, kaikki kuosit eivät todellakaan näytä hyvältä yhdessä!

Neuleissa palmikot ja letitykset ovat myös hyvin yleisiä. Neuleet tuppaavat myös olemaan jättineuleita, eli erittäin löysiä ja niinikään muodottomia. Toiset tykkää toiset ei, minä en ;D

Hauskinta minusta tässä syksyn muodissa ovat erilaiset leikkaukset ja muodot. Tyypillistä jälleen, hartioita korostetaan hitusen kun mennään syksyyn ja talveen, haetaan taas lisää sitä graafisuutta. Tämä ei kuitenkaan tarkoita julmetun suuria olkatoppauksia, vaan volyymia saadaan lisättyä mm. isoilla hihoilla.


Asusteilla on myös isorooli tänä syksynä. Uusin ja haukin juttu ovat mielestäni peter pan- kaulukset, joita mm. löytyy rutkasti H&M:ltä. Laukut ovat aika isoja ja salkkumaisia, ja niihinkin on ujutettu paljon väriä. Voit siis ihan surutta ostaa mustan talvitakin,mutta asusteilla saat siitä kiinnostavan ja värikkään.

Muutenkin tämän syksyn look on aika tyttömäinen, mutta sivistynyt ja siisti.

Ja mitä tulee meikkiin?
It's all about the eyes. Syksyllä ja talvella on erityisen kivaa korostaa silmiä, ja näin tehdään tänänkin syksynä ja talvena. Korostusta saadaan aikaan luomiväreillä, jotka yllätten, huokuvat syksylle tyypillisiä värejä.
Rajauskynä ja ripsari tulevat kovaan käyttöön. Rajaukset saavat olla selkeitä ja suuria, vähän kuin 80-luvulla.


Tässä kuitenkin minun ohjeeni kauniiseen syysmeikkiin;

1,2,3,4. Pohjustus/valkokynä/puuterointi ohjeet löytyy jo kertaalleen täältä; http://eimitaanpaallepantavaa.blogspot.fi/2012/03/oi-kevat.html5. Valitse jälleen väri joka sopii sinun silmällesi. Valitse kolme väriä jotka sopivat toisiinsa, ja ovat lähekkäisiä sävyjä. Syksyynhän sopii myös oleellisesti smokey eyes, mutta jätetään se vähän myöhemmäksi. ;) Nyt tehdään luomille siis hiukan kevyempi syysmeikki ,jossa on kuitenkin äpäkkyyttä.


Levitä vaalein kolmesta sävystä koko
liikkuvalle luomelle. Häivytä häivytyssiveltimellä.
 

- Toiseksi tummin väri tulee silmäkulmasta
noin puoleen väliin silmää. Aloita aluksi pienellä
määrällä väriä,häivytä välissä ja lisää tarvittaessa.
- Tumminsävy tulee ihan silmänurkkaan ja
silmävakoon.Vähän kerrallaan, häivytä välissä.
Tärkeää tässä on suuntaminne häivytät tummimman
värin; Jos luomen ja kulmakarvojenvälillä on tilaa, häivytä
viistosti ylöspäin. Jos ei, häivytä suoraan sivulle.
 

Itse käytin meikkiin H&M:n isoa väripalettia. Värivaihtoehdot näkyvät kuvassa :) Lisäsin myös
aavustuksen verran ruskeaa kajaalia ripsien juureen keshystämään katsetta. Pieni lisävinkki; Jos haluat katseeseen vielä enemmän poweria, laita valokynä keskelle luomea noin pikkurillin leveydeltä. ;)

6. Kulmat
Kulmiin voit käyttää kynhää tai luomiväriä. Mutta kulmat kannattaa korostaa, jos silmämekkisi on tumma!

7. Ripset.
Sahaa juuresta ylösasti. Muista taivuttaa ensin maksimaalisen pituuden saamiseksi! Jos teit ruskean meikin ja ruskea sopii sinulle, voit kokeilla ruskeaa ripsiväriä mekin kanssa. Siirä tulee ihanan luonnollinen ja erikoisempi, kuin aina sillä samalla mustalla.

8. Poskipunaa ihan pikku aavistus vain, silleen että posket korostuvat.

9. Huuliin ei tarvitse lisätä hirmusti väriä, jos haluat, voit kokeilla ihania syksyn väriä huuliin! :) Osalla ne näyttävät kivalta, osalla ei. :) Testaamalla selviää mikä on sinun juttusi. Itse lisäsin vain vähän huulirasvaa. :)Ja nyt löytöihin!
Poolo H&M. Ihana kangas, ja tehty juuri syksyä
varten lyhyine hihoineen.
Paita H&M

Kerrankin löysin ihan oikean talvitakin!
Eipähän tarvii talvella värjytellä :)
Takki seppälästä, huivi H&M:ltä.

Vero Modan pesukarhupaita! <3
Pitsipaita H&M. Aivan uskomattomat leikkaukset!
H&M:n mekko varustettuna ihanalla timanttikauluksella ;)

Tämäpä oli tältä erää tässä :) Toivottavasti saitte jotain ideoita itsellenne ja selkyyttä syksyn ihmeelliseen muotiin :) Tsemppiä ja jaksamista syksyyn terv. Sairastelija.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti