keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Smokey eyes~*

Heipähei!
Tässä oli taas tovi etten kirjoitellut, mutta oli vielä ihan _Pakko_ käydä ulkomailla ennen kuin alkaa n. 9kk melankolinen synkkyys.. :) Toisaalta, ei haittaa, rakastan talvea. <3 Innolla sitä siis odottaen. Matka paikkana oli Rodos, joka ainakin tällä hetkellä, oli vanhusten paratiisi.. :D No, olipahan nuorekas olo. Ja Dannyäkin käytiin katsomassa! ;) Ihana paikkana, hyvää ruokaa, mutta jos ei siedä kreikkalaista musiikkia 24/7, en suosittele. ;) Ainut asia mikä on miinusta paikalle, oli suuri määrä katukissoja. :< Itku silmässä sai yhtenään kävellä, kun kissoista osa oli niin nääntyneitä, silmät puhki ja muutenkin huonokuntoisia. Eivät kuitenkaan kaikki, ja monet ihimset olivat todella hyväntahtoisia, ja ruokkivat kissoja ihan "työkseen".
Pikku Frappe. <3 (Hope he gets a good home.)

Siispä pyydän; Jos olet yksi niistä joka jakelee esim. facebookissa viestejä, missä näytetään tai kerrotaan rääkätyistä eläimistä ja miten kurjaa niiden elämä on, voivat lopettaa sen. Kaikki tietävät että niillä on kurjaa. Se facebook tykkääminen ja muiden ihmisten mielen pahoittaminen ei auta mitään itse asian kannalta. Se on vain älyttömän ärsyttävää. Jos haluatte tosissanne auttaa, liitytte johonkin järjestöön joka oikeasti tekee jotain hyvää asian eteen. Tai aina kun mahdollista, niin menette itse ja teette jotain hyvää. Kiitos. :)

Pakko vielä antaa kunnia maininta minun avomiehelle, joka jaksoi minun vollotusta ja touhuamista koko loman ajan. :) äijällä on lehmän hermot.


Tässä jokin aikaa sitten mainitsin jo smokey eyes-meikistä, ja nyt olisi viimeistään aika korkea aika puhua siitä. Smokey eyeshän on loistava meikki esim. illan viettoon ja talvea ja syksyä ajatellen näyttävä ja dramaattinen meikki. Se on kuitenkin tasoltaan aika haastava, että siitä tulee sellainen kuin siitä pitääkin, elikkä se luo silmiin utuisen vaikutelman, eikä sellaista että näyttäisi että olisit saanut turpiisi. Raja on hyvin hienoinen.Smokey eyes meikkiiin on monta eri ohjetta, ja jokaisella on oma paras tapa tehdä se, mutta tässä minun ohjeeni. :)

Smokey eyes~*

1. Kunnon pohjustus.
 on pakollinen. Jos meinasit että meikki näyttää hyvältä koko illan/päivän, on tärkeää että pohja tulee hyvin. Levitä siis meikinpohjustusvoide tasaisesti koko iholle, silmien pohjustaminen on nyt erityisen tärkeää. Itsellä on nyt kokeilussa L'orealin Studio Secrets, joka on ihan ok, pitää meikin kasassa, mutta ei ole mielestäni paras mahdollinen. Yksi mahtava pohjustusvoide on jo aikaisemmin mainitsemani Oriflamen pohjustusvoide.2. Meikkivoide.
Tämäkin jakaa nyt mielipiteitä, toki voit käyttää vain meikkipuuteriakin, tai vain jotain sävyttävää voidetta, että jokainen omalla tyylillään. :) Itselle meikkivoide sopii paremmin, koska puuterilla on tapana kuivattaa kasvojani, jolloin meikistä ei tule siistin näköinen. Levitä meikkivoide siis koko kasvoille tasaisin vedoin, nenästä pois päin.
3. Valokynä.
Valokynä on must  tähän meikkiin. Varsinkin jos koet että sinulla on tummat silmänaluset, ja valokynä muutenkin raikastaa ilmettäsi. Muistisääntönä toimii taas; mieti mitä haluat korostaa ja mitä häivyttää. Valokynä hoitaa molemmat. Jos ihossasi on paljon näppyjä tai muita pieniä virheitä, peitä ne peitepuikolla.4. Irtopuuteri.
Taputtele irtopuuteri paikalleen tasaisesti. Kivipuuteri kuuluu vain meikin korjailuun. Jos käytät mineraali meikkejä, kabuki harja on myös hyvä tähän hommaan.5. Nyt itse silmiin. Rajaus
Laita kajalia aivan ripsen tyveen ja hitusen ylemmäs. Tässä ei tarvitse olla tarkka, vaan lopputulos saa olla sotkuinen. Kun olet saanut rajan valmiiksi, häivytä se kajal häivyttimellä, tai muulla mikä ei kuienkaan pyyhi kajalia pois. Silmien alapuolille ei tarvitse vielä tehdä mitään. En ole vielä itse kokeillut niinsanottuja smokeyeyes- rajauskyniä, mutta testauksen alle tulevat varmasti ;)6. Valitse 3 väriä, mitä haluat käyttää meikissäsi, ja ne tummenevat asteittan. Esim vaaleanharmaa, tummanharmaa, musta. Levitä vaaleinta väriä koko liikkuvalle luomelle, ja häiväytä sitä reilusti joka puolelle, jonka jälkeen sitä on hieman yli liikkuvien slimäluomien.
7. Siirry keskitummaan väriin.
Aloita värin lisääminen silmäripsien juuresta, ja häivytä sitä tasaisesti ylöspäin.Tärkeää on että vaalean ja tumman värin välille ei tule suurta värieroa, vaan että se sulautuisi siitä suoraan toiseen väriin.
8. Tummin väri.
Aloita taas ripsien läheisyydestä, ja levitä tumminta myös luomivakoosi. Muista! Vähän kerrallaan hyvä tulee, jos laitat heti alkuun liikaa, sitä on vaikeampi perua pois. Häivytä rajat hillitysti. nyt voit myös lisätä tummintä väriä silmien alapuolelle. voit itse päättä mihin asti haluat sitä laittaa, mutta itsellä toimii hyvin 1/3. Tähän on myös toinen hauska ja hyvännäköinen idea; tee samanlainen ositus kuin yläluomella on jo, alkuun vaaleaa, sitten tummempaa jne. Se korostaa todella hyvin silmää. Mutta tässä täytyy olla verovainen, että meikistä ei tule liian yliampuva.9. Lisää toinen kerros rajausta.
Valitse tummin rajauskynä mikä sinulta vain löytyy. Nestemäinen eyeliner on minun suosikkini. Tämän kanssa on nyt oltava tarkkana; Lisää ohjut raja aivan ripsien tyveen. Voi päättää haluatko meikistäsi kissamaisen , jos haluat, kännä rajauksen loppupäätyä hitusen ylös. Voit myös kokeilla seuraavanlaista; Aloita todella ohuella rajauksella, ja paksunna sitä loppu päätä kohden. Ei liikaa, koska sitten koko meikin idea menee hukkaan. Muista myös lisätä mustaa kajalkynää aivan silmänjuureen. Kyynelkanavilta aivan silmäkulmaan asti. Jos sinulla on herkät silmät etkä halua mennä tunkemaan kynää lähellä silmääsi, no problem. Mielestäni se ei ole pakollinen tekijä smokey eyessiin,enkä aina itsekkään jaksa sitä laittaa, mutta kyllä se sen kunnon lookin antaa.


10. Silmäripset!
 Lookin viimeistelee kunnon silmäripset! Mascaraa voi käyttää ihan reilusti, kunhan huolehdit, että ripsiin ei tule paakkuja. Tekoripset ovat myös hyvä vaihtoehto. ;)


11. Kulmakarvat.
Jos kulmasti ovat selvästi vaaleammat kuin silmämeikkisi, tummenna niitä luomivärillä tai kulmakynällä. Tämä on äärimmäisen tärkeää, koska muuten meikki jää vajanaisen näköisiksi. Kulmat rajaavat kasvosi!! Lisää tietoa bloggauksesta Eyebrow nightmare.


12. Poskipuna ja/-tai aurinkopuuteri.
Oman maun mukaan. Jos teen smokey eyen illanviettoa varten, laitan molempia. Päivällä vain yleensä poskipunaa. Poskipunan kanssa voit leikitellä lisää smokey eyessin kanssa; Levitä poskipuna siten, että sekin kulkee sävy asteittain. Poskipäillä väähn vähemmän, ja kun poskiluuta mennään ylemmäs, niin väri vähän tummenee. Se korostaa tosi kivasti silmiä. ;) Aurinkopuuteri levitetää normaaliin tapaan, venemäisesti korvannipukoilta huulia kohden. Jos laitat poskipunaa sekä aurinkopuuteria, huolehdi, ettei väliin jää rajaa!

12. Huulet
Itse lisään vain vähän väriä huuliin. Slimät tulevat yleensä niin dramaattisiksi, ettei huulia enää tee mieli korostaa. Vain vähän meikkivoidetta, huulirasvaa ja kiiltoa, voila! (Joskus myös vaaleaa huultenrajaus kynää..)

Ps. Smokey eyessin ei tarvitse olla pelkästään musta tai ruskea. Kokeile rohkeasti esim. tekemällä vihreät smokey eyes silmät. ;) Voit alkuun kokeilla eri ideoita lisäämällä tavalliseen harmaaseen smokey eyessiin muita värien vivahteita. :) Koska onhan tuo jo aika vanha juttu.. ;)
Tässä minun lopputulos;

Ja näin! Huippuja kokeiluhetkiä. ;)

Till next time;

Pakko rakastaa pusheen the cat:ttia. ;) <3

1 kommentti:

  1. Pakko sillä olla, se on kuunnellu mua 15v ;) Pakkopa muuten kokeilla, vihdoin kunnon opetus! :)

    VastaaPoista