keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Girls best friend;

~ Rintaliivit*

Tämä onkin aihe josta olen paasannut tuttavapiirilleni pitemmän aikaa. :D Tämä tulee varmasti monille yllätyksenä, mutta; yleiset kauppojen rintaliivikoot ovat täyttä shaissea, sellaisia kokoja on mahdotonta olla olemassa. A80 ei ole koko! Rintojenalus tulisi olla jo leveä, kun rinnat olemattomat. Ja yleisin naisten rintaliivikoko tuntuu olevan B75.. how so? Sitten ihmetellään että kun mitkään eivät istu kunnolla; olkamet tippuilee, kuppiin jää tyhjää tilaa, kupit jäävät liian ylös eikä koko rintaliivi ole edes kunnolla tuettuna! Kuulostaako tutulta? Jatka siis lukemista. ;)


Mahdollinen ja hyvin selkeä ero kunnon liivien avulla. (vas. ennen, oik. jälkeen)
nam. <3 (Harakkuus iskee jälleen.)
Huomioon ei myöskään oteta sitä, että ne vanhat 6 vuotta sitten ostamasi rintaliivit eivät enää todennäköisesti istu sinulle. Niinkuin eivät välttämättä 6 vuotta sitten ostamasi farkutkaan. Rintojen koko vaihtelee jopa kuukautiskierron aikana, puhumattakaan raskauden aikana ja sen jälkeen. On siis syytä mitata kokosi säännöllisesti, tai kaikista helpoiten, käy ammattilaisen luona. Yleensä mittaaminen osoittautuu hieman hankalaksi, etkä silti saa välttämättä tarkkaa tulosta. Kokeilemalla selviää!
Oh, Btw, en oikein luota/usko ostos tv:n mainostamiin wonder bra- juttuihin. Tai vaikka jos ne toimisivatkin, aika seksintappajathan ne ovat.


Kun rupeat päivittämään rintaliivivarastojasi, näitä asioita kannattaa miettiä;
- tarvitset ainakin yhdet juhlarintaliivit, mistä voi poistaa olkaimet, tai ovat jo valmiiksi olkaimettomat
- perusvärit on hyvä omistaa, musta, valkoinen ja ihonvärinen ovat hyvä valinta
- jos urheilet, omista muutama kappale urheiluliivejä.
- ja tottakai muutamat ihanat rintaliivit ovat täysin aiheelliset ;)


Oman rintojen ympäryksen voit selvittää mittaalamma mittanauhalla rintojen alapuoleta. Kuppikoon saat selvitettyä mittaamalla rintojen korkeimmalta kohdalta. Oikein valittuna rintaliivit nimenomaan TUKEVAT rintoja. Ymäpryksen tulee olla pikkuisen pienempi kuin oikea ympäryksesi, koska rintaliivit tehdään yleensä joustavasta materiaalista. Nekin venyvät ajan kuluessa. Alkuun se voi hiukan shokeerata, että miten nämä nyt näin paljon kiristää, mutta belive me, kun ostaa kerran kunnon rintaliivit, niistä ei halua enää luopua koskaan. Rintaliivin tulee siis istua hyvin, eikä tehdä "lisä tissejä" rintaliivien ylle tai sivuille. Valitettavasti monesti kunnon rintaliivit muodostavat hieman selkämakkaroita, mutta sen asian kanssa oppii nopeasti elämään, kun kokee miten hyvät oikeat liivit ovat.
Kunnon liiveihin kannattaa kuitenkin panostaa. Se on investointi jota et tule katumaan. Kajaanin alueella toimii naisten alusvaateliike nimeltään Sillä Chic! - Ihmiset, käykää siellä. Palvelu on hyvää ja siellä on upea valikoima liivejä. Ja tottahan se on, hyvät liivit maksavat enemmän kuin Prisman rintaliivit, mutta se on hintansa arvoista. Kunnon rintaliivit ehkäisevät myös erilaisten niska ja selkävaivojen syntymistä! Valikoima on minusta tarpeeksi laaja, eikä sovittaminen ja valitseminen tunnu yhtään kiusalliselta. Ja kaikista ihaninta, sieltä löytyy Marlies Dekkersejä. <3 Sitten kun on vähän ylinmääräistä rahaa, tiedätte mistä minut löytää!

Must have ostoslista;
Marlies Dekkerssit.
Löysin rakkauden. Timanttiliivit. <3

.. Ja ehkä toisetkin.
Victoria's Secret. Ja nämäkin on "multi-way"- liivit,
eli toimii myös ilman olkaimia. :)

Victoria's Secret. Pakko kokeilla toimiiko
tuollainen selkä sitten oikeassa elämässä. :D

Ja nyt, miehet. :) Monet miehet ostavat naisille rintaliivejä joululahjaksi, tai muuten vaan. Totuus on, ettei kukaan muu voi tehdä rintaliivi ostoksia naisen puolesta. Pitäisi olla pari tissejä mukana. :) Moni nainen kuitenkin arvostaa sitä, ja pitää suloisena, jos miehet ostavat alusvaatteita lahjaksi. Mutta jos haluatte panostaa laatuun, ota nainen mukaan, tai osta lahjakortti. Minäkin sain ja olen kyllä ihan maailman onnellisin nyt! :D Toistaalta, itse olen tästä saanut suurta hupia, kun joulun aikaan miehet tulevat kauppaan rintaliivi ostoksille, ja siinä vaiheessa kun kysyn että; "noh, minkä kokoiset niiden rintaliivien pitäisi olla?", tulee syvä hiljaisuus... "No sillä on ehkä vähän isommat/pienemmän kuin sinulla." :D Parasta.ja kyllä, tuollakin menetelmällä rintaliivit löytyy, mutta siitä ei ole mitään takuuta mahtuvatko ne vai eivät. Eikä yleensä liivejä tai muitakaan alusvaatteita saa palauttaa.Mutta varautukaa myös siihen, että liivit voivat olla täysin väärän kokoeiset, ja jäävät kaapinpohjalle lojumaan. :) Ajatus on kuitenkin tärkein!
Keep up the good work boys!

Pin-up-girl-pinup-art-vintage_large
ps.Totaali ihastuminen pin up- kuviin. <3

3 kommenttia:

  1. Tuo selkäliivi tsydeemi toimiii! been there, love it:) - salla

    VastaaPoista
  2. Marlies Dekkers <3 kuulin jostain, ettei kuulemma ole noi Victorias Secretitkään niin hyviä, vaikka ovatkin kalliita, koot menee kuulemma vähä niinku noissa tavarataloissa... Yllätyin. Ties kuinkahan monen oon täälläki saanu kyllästytettyä näillä rintaliivikolopaasauksillani Jospa vaan antais olla... :D XOXO Jonna

    VastaaPoista
  3. Minäkin olen kuullut vähän samaa victoria's secretistä, ja kun kokoja katsoo niin on se vähän niin ja näin. :/ harmi. Joo mulla on taas ollu ihan kauhea saarna käynnissä. :D jospa se nyt loppuisi ;)vähän tässä himottaisi käydä ostamssa yhdet marliessit kun joulupukki toi lahjakortin tuonne sillä chiciin niin jooo! <3

    VastaaPoista