maanantai 21. tammikuuta 2013

Varoitus! Yli-iloisuus voi tarttua!

Hei taas! Ja ihanaa lopputalvea(?) ihmisille. :) Itse olen nyt viime aikoina ollut ihan supersuper energinen, ja iloinen, joten varokaa, jos haluatte synkistellä. tämä saattaa tarttua. :D
 Ja Uuu! Jumalallisen ihanat uudet hiukset. I Like!
Malli edelleen lyhyt, siitä ei pois päästä. (Paitsi sitten kun toinen puoli kasvaa, tuleva projekti n. seuraavalle vuodelle.) Parturi paikkana toimi tällä kertaa Salonki Silkki & Sokeri, joka aukaisi ovensa aivan vastikään. Ja luulempa, että olen nyt löytänyt paikkani. Minä joka yleensä tykkään vaikaa parturia joka kerran jälkeen. En siksi, ettenkö tykkäisi, vaan haluan aina kokeilla eri partureita. Mutta tosi hyvää ei kannata vaihtaa ;)

Hiusten leikkaajana toimi Kirsi, jonka varmasti saatte parturoimaan teidänkin hiukset, kunhan sinne soittaa. Suosittelen lämmöllä. Ja hintaa tällle koko huville tuli vain 70€! Kyseessä oli toisin kuitenkin tammikuun spesiaali tarjous; Kun värjää hiukset, leikkuu tulee veloituksetta! 

Vielä mallista. Lyhyt, toiselta puolelta aivan tasaiseksi leikattu, joka loivenee toiselle puolelle pitemmäksi. Malli on myös muuteltava, eli voin muuttaa jakausta hieman, ja mallista tulee aikalaila kummaltakin puolelta yhtäpitkä, mutta sivun väritys tulee esiin paremmin. (lositava baarikampaus) 
Väreinä toimivat pohjalla tummanruskea, jossa seassa vivahde violettia. Highlight kohta on punaista ja tumman violettia. Voisin sanoa, että en ole koskaan ennen ollut näin tyytyväinen. :) Kiitos Kirsille!

nicki minaj
ps. Nämä minä vielä haluan. Vapaaehtoiset
saavat halutessaan ostaa ne minulle.
Kiitos!...Kävin myös siellä Sillä Chic!;issä.. Ja olen uusien Marlies Dekkerssejen iloinen omistaja. <3 nam. ;) Palvelu jälleen loistavaa. En valita siitäkään. 


Myös kevään muoti- teksti on työn alla, mutta se tulee julkaisuun vasta kun saan itsekkin tongittua enemmän tietoa. Nyt on vielä aika laihanlaisesti. Koskien hius- ja vaatetrendejä. Silti, ihmiset rakkaat. Muistakaa sillävälin, että legginssit eivät ole housut.

Salainen toinen intohimoni on sisustaminen, ja käyn ihan kuumana nyt kun joulukrääsät sai ottaa pois ja suunnitella seuraavaa projektia. ;) Yksi ihanuus, jonka vihdoin ja viimein sain laitettua (kiitos iskä) oli peili olohuoneeseen. :) Tässä muutamia inspiraation tuloksia;

Talvityynyt
Ja uusi peili. <3

Ja innostuimpa pyöräyttämään olohuoneen ympäri.
Ennen siis näin..
Ja nyt näin. I likes!


Talvikimalletta purkissaMaustepurnukka. :)


Pian juhlitaan myös minun 21v synttäreitä! :) ..Kauheata että sitä on wanha.. :D Bileasusta tulee kuvia, kunhan juhlinnasta selvitään hengissä.
Huippu punainen slim fit kauluspaita ja
kaverina kraka. :)

Pikkuveljen synttärit olivat myös ihan vasta, ja yllätysyllätys, lahjapaketissa olikin Dressmannin tuotteita. Muttakun hokasin että velikullalla ei ole kunnollista kivaa kauluspaitaa!.. 


Tyyli perityy ihan selvästi ;)
Jimi 6v. <3
Uudet ihanat kengät. <3
 Olen myös ihan toivoton kissa ihminen, joka on käynyt aiemminkin jo ilmi. :D Tässä siis kuvia minun Dexteristä ( kyllä, nimetty sarjamurhaajan mukaan, ja kyllä, on elänyt nimensä veroisesti.)

eilisen asu; paita KappA


Hahaa. ja tässähän tämä. Mitään oikeaa asiaa ei ollut, kunhan fiilistelin! ;) Au revoir!

ps. Kirjoitus ehotuksia saa laittaa.


2 kommenttia:

  1. Kirsi kiittää ja kumartaa ;) <3

    VastaaPoista
  2. Huippua, nyt kun Antti ei oo kotona, saat pyöritellä mieleiseksesi kaiken siellä ja sisutaa ihan rauhassa ;D oot ihana <3 -Jonna

    VastaaPoista