maanantai 11. maaliskuuta 2013

Naisten ja miesten kevät muoti 2013

Kauppoihin on alkanut jo ihan kivasti ripsiä kevät vaatteita. :) Aika siis kirjoittaa mikä on in, ja mikä on out. Tämä on nyt taas sitten minun visio, mitä itse olen poiminut kaupoista ja netistä, että mitä keväällä mahtaakaan saapua. :) Muistakaa, kuitenkin jokainen omalla tyylillään. Miehille on myös oma osio lopussa. :)

Army/navy
Tästä ei hirmuisesti ollut näytteitä catwalkeilla, mutta kauppoihin tätä on ilmestynyt. Eli siis armeija henkiset/kuosiset takit, neuleet housut.. Myös laivastonsininen löytyy valikoimasta aika hyvin. Muutama laivastotyylinen kevättäkkikin on nähty. Voi johtua myös siitä, että vahvat printit ovat muodissa. Mutta tämä armeija henkisyys on sellainen joka aina silloin tällöin pompsahtaa  takaisin muotiin. Itse muistan camo kuosia käyttäneeni viimeksi n. kuutosluokalla. :) Nostalgista. ;D
Vihreä Cargohousut, Twill, Ankel 7/8, , Inseam unfolded...Vihreä Takki, Twill, , , Centre back length: 72,...

Black'n'White
Ihanaa, ihanaa, ihanaa! Musta ja valkoinen. Isot selkeät graafiset kuviot, on raitaa joka suuntaan ja ruutua, kunhan teet sen isosti! Kerrankin jotain minullekkin, ainut huonopuoli tässä on se, että tein lupauksen itselleni että en osta enää yhtään ainoaa mustaa vaatetta tänä keväänä/kesänä. :S (muutama valttikortti on, jos löytyy jotain aivan totaalisen ihanaa, mitä on vain mustana... :D)Värifarkut
Värifarkkuja on myös joka ikisessä itsensä muodikkaaksi tuntevassa kaupassa. Värejä löytyy täysin valkoisesta.. oikeastaan mihin vain! Todella kiva idea värifarkkuja on käyttää jonkun esim. värillisen paidan kanssa. Violetit farkut ja keltainen paita... hmmm.. <3
Sininen Housut , Other, Normal, , Inseam: 82, Contem...
Pinkki Housut , Other, Normal, , Inseam: 82, Contem...Keltainen Housut , Other, Normal, , Inseam: 82, Contem...


Prints/ graafinen
Graafisuus on iso osa tämän kevään muotia. (erillinen osio kukkakuosille ja black&whitelle), mutta muutkin printit tulevat vahvasti. Myös tälläistä bohem chic- tyylistä printtiä on paljon. Mutta muistakaa taas olla huolellisia kun niitä kuoseja yhdistätte, liika on liikaa. Myös ruutukuosi lukeutuu tämän kesän printti kastiin :)

Harmaa XLNT Toppii, Single jersey, Short, , Backlength...90's nostalgia
Jeee! 90's is back! Toisin, esillä vähän vähemmän kuin 60-luku tänä kesänä. Löysät housut, teen spirit meininki (tai grunge siis), MUTTA, pienillä muutoksilla, kuten lookkiin on lisätty lisää kiiltoa, ;) wuuwuu!


60's flower power
Kukkakuosi, kyllä. Mikäpä kevät ei. :) Mutta nyt normaalista 60-luvusta poiketen, kukkakuosi on niin ikään " aikuistunut" eikä ole niin ..näyttävä. :D Myös mekkomalleja tulee 60 luvulta, niinkuin nyt onkin ollut jo valmiiksi
Pinkki Tunika, Crepe, Short, , Back length fr....Harmaa Paitapusero, Woven, Normal, , Back length fr....

Raidat
Niinkuin aikaisemmin jo mainitsin raidoista, ne ovat nyt tosissaan in. Joka suuntaan meneviä eripaksusia, eripaikoissa, mutta jos olet raidoitettu, olet taatusti in. ;)Valkoinen
Tämä pitää kyllä nyt mainita taas erikseen. Valkoinen on todella kovassa huudossa ja nimenomaan koko valkoinen (mikä tuntuu taas siltä, että niinhän se on joka ikinen kevät). Lookkeja valkoisessa löytyy romanttisesta rock chic:iin, joka on toisaalta ihan kviaa vaihtelua. :)
Bermuudat
..juu. Bermuuda shortisit, löysät, tulevat tänä kesänä. vapiskaaaa! En edes viitsi kommentoida tätä tämän enempää. Kaupassa en ole onneksi nähnyt yksiäkään. Blyöh.


Värit
Neon, punainen, valkoinen, ovat tämän kevään jutut. Neon ei nyt tarkoita pelkästään juuri niitä todella todella kirkkaita versioita esim. vihreästä ja keltaisesta, vaan normaalit, räiskyvän kirkkaat värit ovat nyt" neon" :)


Materiaalit
Nahka on ehdottomasti in tänä keväänä. Ja laadukkaaseen nahkaan kannattaakin panostaa. Nahkaan on monesti nyt yhdistetty pitsiä, ikäänkuin rikkomaan "kova prätkätyttö" lookkia, mkä btw näyttää tosikivalta. Denim on enimmäkseen naisillä tämän kevään juttu. Sitä löytyy melkein missä muodossa vain. Toki taas, keväyet materiaalit kuuluvat kevääseen, ja niitä voi myös kerrostaa. Oikeastaan ainut "uusi ja uusi" juttu tänä keväänä on kiiltävän materiaalin yhdistäminen aivan tavalliseen matskuun. Tätä on kyllä nähty aiemminkin, mutta mielestäni se on enemmän ehkä syksyn juttu?  Ja yhdistely tapa on hieman eri kuin aiemmin.

Vaatteiden mallit

Alaosat;
Kynähame kuuluu kevään satsauksiin. Sitä näkyi myös ihan valtavasti catwalkeilla. Myös mekot loppuvat kynämaisesti. Farkut pysyvät edelleen aika pillinä.

Paidat:
Löysä neliön mallinen paita on vieläkin in (minun harmikseni). Mutta nyt taas pikku hiljaa alkaa näyttämään siltä, että kunnolla tyköistuvat vaatteet ovat tulossa takaisin. Kaulaukkoja löytyy laidasta laitaan, mutta peter pan- korukaulukset pitävät vielä pintansa.

Takit
Kevään takeissa on pieni chic- tyylinen muutos. takit ovat lyhyitä, ja olat pyöreitä. monesti takeista löytyy myös jotain pieniä yksityiskohtia
Miesten muoti

Miesten muoti noudatelee samaa kaavaa kuin naistenkin.


Armeija tyylisyys, Raidat ja kirkkaat värit ovat näkyvimmillään nyt miesten muodissa. Myös muita printtejä nähdään paljolti kravaateissa, kauluspaidoissa, ja takkien kääntöpuolilla. ;) Yksi -must have- väreistä on kuitenkin punainen. Miehillä myös värifarkut ovat in, joten jos koet itsesi tarpeeksi rohkeaksi pukeutuaksesi niihin, mene ostamaan, koska ne ovat aivan taivaallisen näköiset. :)

Jos tämä värien ja raitojen paljous vähäsen jännittää, ja tuntuu että hyi en laita punaista päälle, niin ei se mitään, ei ole pakko. :D Kannattaa silloin aloittaa jostain neurtaalimmasta, esim ruskeasta, harmaasta tai sinisestä, joka ei ole ehkä niin "tyttöjen juttu" :D Sama koskee siis nyt naisia jotka shoppailette miehillenne vaatteita, älkää ostako sen väristä, että tiedätte että se jää sinne kaapin pohjalle. Kunnioittakaa miehen omaa tyyliä! Piste. :D

Materiaaleissa löytyy puuvillaa ja pellavaa, niin kauluspaidoista bleisereihin. Tänä kevää mies saa pukeutua rennosti, ja rento siisttitty look on todella tyylikäs. Puuvilla neuleeet kannattaa huomioida näin alku kesänä, koska nythän jokainen tyylikkääksi itsensä tunteva mies ostaa neulepaidan, jonka alla voi sitten pitää vaikka kauluspaitaa, t-paitaa, mutta look on silti siistin näköinen, pelkän paidan takia ;) *vinkvink*

Värien kanssa miehet voivat leikkiä myös siten, että korostaa väriä pienillä yksityiskohdilla, esim puku, vaalea kauluspaita, värikäs kraka, ja siihen sopiva taskuliina. Ei kuulosta varmaan kauhean pelottavalta idealta? :)

Eli miehet, oman maun ja uskalluksen mukaan shoppailemaan!
Ps. Dressmannista löytyy kaikki yllämainittavat vaatteet. *Not so piilomainontaa*
Joten näillä mennään :) Minusta henk.kohtaisesti nykyinen kevään muoti on aivan ihanaa. Olen löytänyt jo vaikka mitä kivaa shoppailtavaa. (Ja tili huutaa halleluujaa :D) Kaikista parhaimmat shoppailu paikat ovat tällä hetkellä olleet Seppälä ja H&M, myös KappAhlissa on kivoja vaatteita. Miehille en osaa sanoa muutakuin Dressmann ja Seppälä. :) kummastakin löytyy uusia trendikkäitä vaatteita, kummassakin liikkeessä omalla tyylillään.

Tässä kuvia minun kevät fiiliksestä;

                                                                    SisustusDexterkin haistaa jo kevään ;)

                                                            Uusia vaatehankintojaEi kommentteja:

Lähetä kommentti